Diyet Sonrası Gastrik Bypass

Yeni sindirim sistemi için gastrik bypass ameliyatı sonrasında nedeniyle, hasta, her iki yeni mide çantası ve küçük bağırsak geri kalan kısmı için mide kendi yiyecek taşıyan bağırsak atlama beden üzerine yumuşak olması için tasarlanmış özel bir kısıtlayıcı diyet planı takip etmek gerekir.

Olarak iyileşme ilerledikçe, diyet planı daha az kısıtlayıcı hale gelir ve yavaş yavaş yemek seçenekleri daha geniş bir aralığı içerir. Bu açık sıvı ile sadece ve düşük katı yağlı yiyecekler için ilerledikçe başlar.

Ilk haftasında Bu diyet sonra ameliyat kesinlikle sadece sıvıdır. Intake yemek başına 1-2 ounces için böylece mide düzgün iyileşmesi için sınırlıdır. Iki hafta sonra, o az çiğneme gerektiren yumuşak gıdalar yemek mümkün olacaktır. 4 ila 6 hafta sonra, yavaş yavaş en gıdalar çok küçük miktarlarda kabul edilecektir. Bu geçiş Yeni oluşturulan mide kesesi düzgün iyileşmesi için zaman tanımak için gereklidir.

Genellikle, diyet gıdalar protein yüksek ve düşük yağ, lif, şeker ve kalori de içermektedir. Gastrik bypass ameliyatı sonrasında vücudunuzun zorluk belirli besin emici olan mide ve ince bağırsak atlanmasına olduğunu bir parçası çünkü. Vitamin ve Mineral eksikliği, önemli mineraller ve vitaminler önlemek için ek olarak verilmektedir. Yeni beslenme alışkanlıkları ve Öğrenme doğru hasta kilo kaybetmeye yardımcı olabilir diyet aşağıdaki.

Kurutma önlemek için, hasta en az 2 litre veya daha fazla su içmek günlük tavsiye edilmektedir. Su yavaş yavaş tüketilmesi gereken süre, çalışma ve kısıtlayıcı etkisi nedeniyle at 1-2 mouthfuls.

Gastric bypass ameliyatı böylece iki tablespoons hakkında gıda değer tutabilecek karın boyutunu azaltır. Besin-yoğun gıdalar size yiyorsun yemeklerin küçük tutarından en beslenme için yemek deneyin.

Ne kadar çabuk hasta kurtarır tamamen kişisel ameliyat sonrası sağlık durumu üzerine ve yeme alışkanlıkları bağlıdır. Bir hasta gastrik bypass ameliyatı gelen kurtarma için en önemli şey daha az miktarda yiyecek kendilerini eğitiyor.

Overeating en yazının nedeni-atlamak komplikasyonlar, mide bulantısı ve kusma neden oluyor. Yap kadar lapa size yavaş ve iyice, her lokma lokma elbette. Beslenme fazla veya yanlış gıdalar yemek, hatta ruptured mide ülser, mide ekşimesi neden olabilir.

Egzersiz de eşit diyet ile önemlidir. Diyet ve egzersiz için taahhüt çok ameliyat nedeniyle daha sonra güçlü olması gerekir, bu yaşam tarzı değişiklikleri uygun olmalıdır. Aksi halde, ameliyat gelen komplikasyonlar geliştirme olasılığı daha yüksektir.

Kaynak:Diet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder