Nedenler Ve Tedavi için Plantar ayrıntılarıyla

Plantar siğil ve ayağın altındaki geliştiren bir kaba büyüme olduğunu. Kendi görünüm ve doku nedeniyle, bu ayrıntılarıyla sık corns veya calluses için yanlış olabilir. Bir tabana siğil ve nasır arasındaki tek görsel fark, tabana siğil küçük bir siyah merkezi vardır. Plantar siğil oldukça acı bir rahatsızlık olabilir - bu, sert ve zor sadece utanç olabilir. Ayrıca, basınç veya başka türlü sıkma karşı hassastır. Daha fazla yetişkin çocuklar arasında yaygındır ve kazıma ile dokunmadan, yayılır veya deri bir siğil kimden sundurma ile başvurun.

Plantar siğil HPV tarafından Amerika'da en hızlı yayılan virüs olduğu, daha hızlı AIDS ve HIV daha kaynaklanmaktadır. Her ne kadar HPV olmayan sözleşmeli olabilir cinsel yollardan, bir ortak STD 20% Amerika'da cinsel aktif yetişkinlerin% -80 bozar olduğunu. HPV keser ve scrapes ciltte üzerinden bir sistem girebilirsiniz. Olsa da, ortak bir STD's, HPV genellikle enfekte deri hücreleri ile temas yoluyla yayılır, doğrudan kişisel iletişim yerine. Bu enfekte deri hücrelerinin spor duş, kamu havuzlarında, ve HPV taşıyıcılarının yalınayak yürüyerek diğer yerleri çevresinde yalan olabilir. Bu nedenle, bunun için tabana siğil bir kişi diğerine yayılması kolay olur. Her ne kadar tabana siğil, bu oldukça zararsız ve bulaşıcı bir tedavi edilebilir.

HPV etkin bir vücut birçok ay, hatta yıl yalan olabilir. Virüs genellikle siğil görüntülenene kadar keşfedilmiş değil varlığı. While there HPV veya tabana siğil için bilinen bir tedavisi var, tabana siğil çok kolay ve hatta önlenebilir tedavi edilebilir. Sırasında tekil olduğunu çok iyi bir tabana siğil tedavisi için kullanılmıştır. Eğer acı küme geliştirme, cerrahi gerekebilir.

Çünkü HPV için bir tedavisi var, o tabana siğil kaldırılıyor sonra bir süre geri dönecek gibi görünüyor. HPV vücudun bağışıklık sisteminden gizlemek için, bu sadece neden ayrıntılarıyla etrafında yalan eğiliminde görünüyor. Ancak, kamu duş veya havuz kullanarak ayak koruyarak geleceğe salgınları önleyebilir. Bu, zaman havuzu ve sağlık kulübü gibi kamu tesisleri kullanarak flip-flops veya ayakkabı duş ile ayakları korumak için emin olun gelecekte salgınları önlemek için. Ayrıca, sık sık ayak kontrol ettiğinizden emin olun eğer çocuğunuz varsa - Yaz aylarında özellikle sırasında.

Cryosurgery, lazer tedavisi ve cerrahi kaldırma tabana siğil için etkili yüksek maliyetli tedaviler uygulanır. Ayrıca, bazı düşük maliyetli over-the-karşı ilaçlar olduğu gibi etkili değildir. En fazla Common-the-karşı ilaç ve salisilik asit yama.

Salisilik asit bir ortak üzerinden en sayacı tedavisinde kullanılan çok etkili bir şekilde elde tabana siğil kurtulun. Yerel Eczaneler çoğu kendisi veya doğrudan siğil uygulanabilir salisilik asit yama bazı marka asit taşıyacak. Ne zaman günlük kullanıldığı zaman genellikle üç hafta için salisilik asit için tamamen tabana ayrıntılarıyla kaldırmak sürer. Bu yöntemi kullanarak, iyi ayak hijyeni korumak için önemlidir. Günlük olarak bu geçerli tabana ve siğil veya yeni ayrıntılarıyla kurulmasını teşvik büyümeyi teşvik tüm elemanları ücretsiz olması için etkilenen bölge yıkama emin olun. Bu düzeltme eki zaman salisilik asit ancak siğil sağlıklı cilde hafif bir yanma hissi değil neden çalışıyor emin olabilirsiniz.

Ancak her zaman başarılı değil, bu tabana siğil tedavisi yukarıda belirtilen. Sonra cerrahi müdahale veya kimyasal asit bir alanda bir yara bekleyebilirsiniz kullanılır. Son gelişmiş analitik yöntemleri, dolayısıyla bu doğal mal ve kabul artırılması ve izlenebilirlik ve doğal ürünlerin güvenliği çalışmaları etkinleştirdiniz. Ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü Geleneksel Tıp Strateji Raporu 2002-2005 yanı sıra tıbbi otlar için eleştirmeyen heyecan hem genel şüphelerini karşı hedefleyen, ve sonuçta insan refah dünya çapında tesisi malzemelerin uygun kullanımı desteklenmelidir.

Olarak viroloji, immünoloji uygulanacak tedavi olarak, ürünleri gelişmeler tıbbi bitkiler yapılan dayalı ve dermatoloji. , Organik tıbbi bitkiler ve, ilaç, tıbbi ve klinik yönleriyle odaklanan yüksek etkili tıbbi bitki tedavi geliştirdik tedavi. Tedavi doğal topikal tedavi WartCure's HPV karşı bir eylem oldukça geniş kapsamlı sergiler, virüs, sahip olduğu HPV öldüren zaman kullanılan yönettiği ve ayrıntılarıyla karşı iyileştirici etkisi sağlar anlamını ayrıntılarıyla neden.

Olsa tabana ayrıntılarıyla ciddi bir sağlık tehdidi teşkil yok, bir rahatsızlık ve tabana siğil çıkarmadan olması gerekmez olabilir pahalı veya acı. Bazı tedavi almak için, önce acı kümeler halinde geliştikçe Tek bir tabana siğil mücadele emin olun. Eğer tabana siğil tekrar başa varsa, tedavi doğal bitki ilaç için düşük maliyet, etkili çözüm sağlar. Daha fazla ürün ayrıntıları http://www.bcured.net üzerinde tabana ayrıntılarıyla için WartCure ilgili görebilirsiniz.

Kaynak: Causes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder